Spe(e)regels Sharing Week 2016

Om dit goed te laten verlopen hebben we een aantal spe(e)lregels opgesteld:

  1. De belangrijkste: Iedereen is welkom!
  2. We verwachten wel dat je in deze week iets te organiseert dat bijdraagt aan de doelstelling* van de Sharing Week.
  3. Jouw event wordt dan vernoemd op de website en in de event kalender.
  4. De Sharing Week is een gezamenlijk initiatief van Seats2meet, shareNL en Nijmegen Deelstad. Bij twijfel beslissen wij (Vincent Ariëns, Harmen van Sprang en Nils Roemen) of iets bij de Sharing Week hoort.
  5. Wat je inbrengt is ook echt wat je wilt inbrengen, doel of verwachting moet niet zijn er (in financieel of sociaal kapitaal) iets voor terug te krijgen. Deze week deel je!
  6. Alle meebouwers worden op één gezamenlijke plek genoemd, met naam, logo en een link naar de website.
  7. We vinden het leuk als er brede acties ontstaan over meerdere plekken. Wil je zoiets organiseren, laat het ons dan weten!
  8. De initiatiefnemende partijen hebben als doel gesteld om zo slim mogelijk gebruik te maken van de beschikbare overvloed en elkaars gezamenlijke resources en netwerken te delen. We proberen in alle uitingen duidelijk te vermelden welke partijen op dat moment samen delen.
  9. Exposure rondom de Sharing Week zal primair via de bestaande kanalen verlopen die de drie partijen normaal gesproken benutten (en waar ze toegang toe hebben) en er zal voor deze gelegenheidssamenwerking niet per sé een nieuwe onafhankelijke entiteit worden gecreëerd speciaal voor de Sharing Week. Natuurlijk gebruiken we wel de sociale kanalen van Sharing Week die er nu al zijn!
  10. Op sharingweek.nl vind je alleen een uitleg over de Sharing Week en een snel toegankelijke event kalender. Simpel, eenvoudig en doeltreffend.

*Zie hierboven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *